Zastupništva

Zastupništvo i distribucija za zemlje ex-Yugoslavia

RIEMSER Pharma GmbH
RIEMSER Pharma GmbH je u periodu od svega nekoliko godina, izrastao u jednog od najvećih proizvođača i pronalazača farmaceutskih proizvoda u istočnoj Njemačkoj. RIEMSER Pharma GmbH izvozi u više od 80 zemalja, uključujući Kinu, Rusiju i SAD, a posao koji se obavlja prema inostranstvu čini više od 40 procenata ukupne prodaje. Riemser posjeduje vrlo raznolik portfolio, koji obuhvata polja humanih, veterinarskih i stomatoloških proizvoda.
Lista proizvoda

Zastupništvo i distribucija za Bosnu i Hercegovinu

Johnson&Johnson HCP & Pharmaceuticals
Kompanija djeluje kroz tri sektora. Osnovni sektor su inovativni lijekovi - psihijatrija, onkologija, neurologija, nefrologija, liječenje boli, reproduktivno zdravlje/kontracepcija, AIDS, gljivične bolesti,.. a ostali sektori se bave istraživanjem i proizvodnjom preparata za njegu kože, njegu majki i djece, higijenu žena...
Lista proizvoda

Lifescan
Lifescan je odjel Johnson&Johnson korporacije. LifeScan se općenito bavi proizvodnjom medicinskih sredstava za mjerenje glukoze u krvi, gdje spadaju u red najboljih sa proizvodima koje vremenom usavršavaju.
Lista proizvoda

Indivior
1994 godine RB je osnovala poslovnu grupu Buprenorfin.Indivior je započeo da se bavi nedostatkom tretmana svjetskog problema ovisnosti. Poslovna grupa buprenorfin fokusirala se na razvoj buprenorfina za liječenje opioidne ovisnosti. Iako to područje poslovanja nije dokazano, smatrali su da mogu napraviti mjerljivu razliku u životu pacijenata širom svijeta. Takođe su strateški radili na identifikaciji i definisanju neophodnih potreba pacijenta. Kreiranjem tržišnog okruženja sa većim prihvatanjem, obezbjedili su efikasne opcije liječenja oko 5 miliona pacijenata pomoću SUBOXONE® (buprenorfin i nalokson) Sublingual Film (CIII), SUBOXONE® (buprenorfin i nalokson), Sublingval tableta (CIII) i SUBUTEX® (Buprenorfin) sublingvalnih tableta (CIII) samo u SAD, uvijek zadržavajući fokus na pojedincu. Ponosni na svoju istoriju, ali više od toga, uzbuđeni zbog budućnosti.
Lista proizvoda

Qiagen GmbH
QIAGEN je dobavljač uzoraka i testova za molekularnu dijagnostiku, primenjeno testiranje, akademsko i farmaceutsko istraživanje. QIAGEN trenutno održava oko 35 podružnica u preko 25 zemalja i ima globalnu mrežu distributivnih partnera u više od 60 zemalja
Lista proizvoda

TARCHOMINSKIE ZAKLADY FARMA CEUTYCZNE „POLFA“ SPOLKA AKCYJNA
Polfa Tarchomin SA je lider u području anti-infektivnih lijekova. U skupini inzulina, psihotropnih lijekova i dermatoloških pripravaka imaju značajnu tržišnu poziciju. Proizvodi su dostupni u različitim oblicima i dozama za optimalnu medicinsku terapiju i minimalne nuspojave na pacijenta.
Lista proizvoda

Laboratorios Atral
Laboratorios Atral je najveća portugalska hemijsko- farmaceutska grupacija na domaćem ali i međunarodnom tržištu sa naučnih, tehnoloških i komercijalnih polja.
Lista proizvoda

ERIS Pharmaceuticals
ERIS Pharma je australijska farmaceutska kompanija čiji je cilj donijeti niz australijskih TGA odobrenih zdravstvenih proizvoda na svjetsko tržište. ERIS Pharma je brzo postala priznat i prihvaćen brand, a to pokazuje dinamičan rast u cijeloj regiji MENA, zemljama ZND-a i Balkana.
Lista proizvoda

Polpharma
Osnovana 1935, kompanija je 2000. privatizovana uz učešće isključivo poljskog kapitala, čime je, uz ogromna ulaganja, započet dinamičan razvoj. Danas je to važna međunarodna farmaceutska kuća koja je prisutna na tržištima Centralne i Istočne Evrope, u regionu Kavkaza, kao i Centralne Azije. Polpharma se ubraja među 20 najboljih proizvođača generičkih lijekova u svijetu, s prodajom od 1 milijarde dolara godišnje.
Lista proizvoda

Bioton
Bioton je biotehnološka kompanija koja se bavi proizvodnjom rekombinantnog humanog insulina. Bioton ima za cilj razvoj strateških ciljeva zaštite zdravlja pacijenata i poboljšanje kvaliteta njihovog života kroz učestvovanje u projektima istraživanja i razvoja inovativnih i klinički važnih medicinskih proizvoda, uključujući i biotehnološke lijekove.
Lista proizvoda

Berkoilac
Berkoilac je turska farmaceutska kompanija sa širokim asortimanom proizvoda. Berko Pharmaceuticals je novi proizvodni pogon u Istanbulu, dizajniran za proizvodnju licenciranih lijekova pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva. Posjeduju zatvoreni objekat površine 5000 m2 u skladu sa svim relevantnim zahtjevima GMP.
Lista proizvoda

Biofarma
Biofarma je turska farmaceutska kompanija koja se bavi proizvodnjom generičkih lijekova po svjetskim standardima uz očuvanje okoline i svjesti o društvenoj odgovornosti.
Lista proizvoda

Deva
Deva je turska kompanija osnovana još 1958 godine. Glavni opseg poslovanja pokriva proizvodnju i marketing lijekova za humanu upotrebu. U 2012.godini proizvodnja Deva Holding-a je revidirana i od strane njemačkog Ministarstva zdravstva i dobili su odobrenje u skladu sa evropskim GMP.
Lista proizvoda

Sopharma
Sopharma je jedan od najvećih proizvođača lijekova u Bugarskoj. Nomenklatura društva prelazi 170 lijekova uključujući gotovo sve farmakoterapijske grupe. Osnovna misija Sopharma je proizvodnja visoko - kvalitetnih , pristupačnih i efikasnih medicinskih proizvoda koji će garantovati zdravlje i život potrošača.
Lista proizvoda

Azevedos
Azevedos je osnovan 1775.godine i od tada, pa sve do danas, kroz više od dva stoljeća se nalazi u samom vrhu farmaceutskih kompanija u Portugalu. Svjesni svoje duge istorije svakodnevno nastoje biti bolji kako bi se zadržali zasluženo povjerenje svojih partnera.
Lista proizvoda

Mustafa Nevzat
Mustafa Nevzat je vodeća turska, farmacutska firma osnovana 1923 godine. Mustafa Nevzat posjeduje moderne proizvodne pogone sa 1.400 zaposlenih i obučenih radnika. Danas je ovaj proizvođač jedan od vodećih proizvođača gotovih lijekova i farmaceutskih sirovina. U novembru 2006 godine objekti za sirovine i gotove proizvode su revidirani od strane FDA te su dobili odobrenje od iste. Mustafa Nevzat je dobio FDA odobrenja za gotove proizvode kao jedan od prvih turskih farmaceutskih proizvođača.
Lista proizvoda

AmniSure International LLC
AmniSure International LLC je osnovan 2005. godine za proizvodnju, prodaju i distribuciju AmniSure ROM Testa u čitavom svijetu. Cilj Društva je uspostaviti AmniSure Test kao zlatni standard za testiranje svake trudnoće.AmniSure LLC radi na postizanju tog cilja kroz prodajne mogućnosti i radeći s razgranatom mrežom distributera širom svijeta.
Lista proizvoda

Momina Krepost
Tvrtka je osnovana 1966. godine. U prvim godinama svog postojanja proizvodi male gume i plastiku. To je pojačano uvođenjem postrojenja za proizvodnju raznih proizvoda za kućanstvo i industriju. Od 1972. godine počinje proizvodnja plastičnih proizvoda za jednokratknu upotrebu za humanu i veterinarsku medicinu. Tvrtka nudi kupcima nekoliko vrsta transfuzijkih i infuzijskih sistema: dvostruke šprice sa kapacitetom od 1-50 ml,injekcione igle,sonde,katetere,maske, lopatice i stezaljke, rukavice,pregače,jednokratnu medicinsku odjeću itd.
Lista proizvoda

Medica AD
Od 1971.godine Medica ad je sastavni dio bugarske farmaceutske industrije, s početkom u sastavu TPO "Pharmachim" a od 1991. kao samostalno dioničko društvo. Izgrađeni proizvodni kapaciteti i godine profesionalne, organizacijske i tehnološke stručnosti omogućili su Medici da dobije značaju poziciju na domaćem i međunarodnom tržištu.
Lista proizvoda

Replekfarm Dooel
Osnovna djelatnost Društva od 2001. godine je razvoj, projektovanje i proizvodnja generičkih lijekova u različitim farmaceutskim terapijskim kategorijama, kako oralnih oblika doziranja: tablete, kapsule i oralne otopine, tako i lijekovi za lokalnu primjenu (kreme, masti).
Lista proizvoda

Polifarma
Polifarma je osnovana 1986. godine, u vodstvu mr.ph Necdet Nuri Kumurulu i postala je jedna od iznimno važnih kompanija unutar Turske u tom području. Polifarma proizvodi sve svoje proizvode u Turskoj. Savremene parenteralne otopine proizvode se u najopsežnijim i modernim proizvodnim pogonima koji koriste napredne tehnologiji u skladu sa normama C- GMP -a. Kroz svoju povijest Polifarma je napredovala kao glavni proizvođač vrlo velikih količina staklenih, PVC i PP parenteralnih otopina i to je jedan od najvećih dobavljača ovakvih proizvoda za tursko tržište.
Lista proizvoda