Zastupništva

Zastupništvo i distribucija za Bosnu i Hercegovinu

Johnson&Johnson HCP & Pharmaceuticals
Kompanija djeluje kroz tri sektora. Osnovni sektor su inovativni lijekovi - psihijatrija, onkologija, neurologija, nefrologija, liječenje boli, reproduktivno zdravlje/kontracepcija, AIDS, gljivične bolesti,.. a ostali sektori se bave istraživanjem i proizvodnjom preparata za njegu kože, njegu majki i djece, higijenu žena...
Lista proizvoda

Qiagen GmbH
QIAGEN je dobavljač uzoraka i testova za molekularnu dijagnostiku, primenjeno testiranje, akademsko i farmaceutsko istraživanje. QIAGEN trenutno održava oko 35 podružnica u preko 25 zemalja i ima globalnu mrežu distributivnih partnera u više od 60 zemalja
Lista proizvoda

TARCHOMINSKIE ZAKLADY FARMA CEUTYCZNE „POLFA“ SPOLKA AKCYJNA
Polfa Tarchomin SA je lider u području anti-infektivnih lijekova. U skupini inzulina, psihotropnih lijekova i dermatoloških pripravaka imaju značajnu tržišnu poziciju. Proizvodi su dostupni u različitim oblicima i dozama za optimalnu medicinsku terapiju i minimalne nuspojave na pacijenta.
Lista proizvoda

Laboratorios Atral
Laboratorios Atral je najveća portugalska hemijsko- farmaceutska grupacija na domaćem ali i međunarodnom tržištu sa naučnih, tehnoloških i komercijalnih polja.
Lista proizvoda

ERIS Pharmaceuticals
ERIS Pharma je australijska farmaceutska kompanija čiji je cilj donijeti niz australijskih TGA odobrenih zdravstvenih proizvoda na svjetsko tržište. ERIS Pharma je brzo postala priznat i prihvaćen brand, a to pokazuje dinamičan rast u cijeloj regiji MENA, zemljama ZND-a i Balkana.
Lista proizvoda

Polpharma
Osnovana 1935, kompanija je 2000. privatizovana uz učešće isključivo poljskog kapitala, čime je, uz ogromna ulaganja, započet dinamičan razvoj. Danas je to važna međunarodna farmaceutska kuća koja je prisutna na tržištima Centralne i Istočne Evrope, u regionu Kavkaza, kao i Centralne Azije. Polpharma se ubraja među 20 najboljih proizvođača generičkih lijekova u svijetu, s prodajom od 1 milijarde dolara godišnje.
Lista proizvoda

Bioton
Bioton je biotehnološka kompanija koja se bavi proizvodnjom rekombinantnog humanog insulina. Bioton ima za cilj razvoj strateških ciljeva zaštite zdravlja pacijenata i poboljšanje kvaliteta njihovog života kroz učestvovanje u projektima istraživanja i razvoja inovativnih i klinički važnih medicinskih proizvoda, uključujući i biotehnološke lijekove.
Lista proizvoda

Berkoilac
Berkoilac je turska farmaceutska kompanija sa širokim asortimanom proizvoda. Berko Pharmaceuticals je novi proizvodni pogon u Istanbulu, dizajniran za proizvodnju licenciranih lijekova pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva. Posjeduju zatvoreni objekat površine 5000 m2 u skladu sa svim relevantnim zahtjevima GMP.
Lista proizvoda

Biofarma
Biofarma je turska farmaceutska kompanija koja se bavi proizvodnjom generičkih lijekova po svjetskim standardima uz očuvanje okoline i svjesti o društvenoj odgovornosti.
Lista proizvoda

Deva
Deva je turska kompanija osnovana još 1958 godine. Glavni opseg poslovanja pokriva proizvodnju i marketing lijekova za humanu upotrebu. U 2012.godini proizvodnja Deva Holding-a je revidirana i od strane njemačkog Ministarstva zdravstva i dobili su odobrenje u skladu sa evropskim GMP.
Lista proizvoda

Sopharma
Sopharma je jedan od najvećih proizvođača lijekova u Bugarskoj. Nomenklatura društva prelazi 170 lijekova uključujući gotovo sve farmakoterapijske grupe. Osnovna misija Sopharma je proizvodnja visoko - kvalitetnih , pristupačnih i efikasnih medicinskih proizvoda koji će garantovati zdravlje i život potrošača.
Lista proizvoda

Replekfarm Dooel
Osnovna djelatnost Društva od 2001. godine je razvoj, projektovanje i proizvodnja generičkih lijekova u različitim farmaceutskim terapijskim kategorijama, kako oralnih oblika doziranja: tablete, kapsule i oralne otopine, tako i lijekovi za lokalnu primjenu (kreme, masti).
Lista proizvoda

Polifarma
Polifarma je osnovana 1986. godine, u vodstvu mr.ph Necdet Nuri Kumurulu i postala je jedna od iznimno važnih kompanija unutar Turske u tom području. Polifarma proizvodi sve svoje proizvode u Turskoj. Savremene parenteralne otopine proizvode se u najopsežnijim i modernim proizvodnim pogonima koji koriste napredne tehnologiji u skladu sa normama C- GMP -a. Kroz svoju povijest Polifarma je napredovala kao glavni proizvođač vrlo velikih količina staklenih, PVC i PP parenteralnih otopina i to je jedan od najvećih dobavljača ovakvih proizvoda za tursko tržište.
Lista proizvoda

Antibiotik - Antibiotic Razgrad AD
Antibiotik - Antibiotic Razgrad AD generička je farmaceutska kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom visokokvalitetnih i učinkovitih gotovih proizvoda.
Lista proizvoda