Zastupništva

Zastupništvo i distribucija za Bosnu i Hercegovinu

Johnson&Johnson HCP & Pharmaceuticals
Kompanija djeluje kroz tri sektora. Osnovni sektor su inovativni lijekovi - psihijatrija, onkologija, neurologija, nefrologija, liječenje boli, reproduktivno zdravlje/kontracepcija, AIDS, gljivične bolesti,.. a ostali sektori se bave istraživanjem i proizvodnjom preparata za njegu kože, njegu majki i djece, higijenu žena...

Owen Mumford
Owen Mumford je globalni lider u dizajnu i proizvodnji medicinskih uređaja, vodeći u inovacijama u ovom polju i isporučuje rješenja za medicinske uređaje koja odgovaraju potrebama kupaca i tržišta.

Laboratorios Atral
Laboratorios Atral je najveća portugalska hemijsko- farmaceutska grupacija na domaćem ali i međunarodnom tržištu sa naučnih, tehnoloških i komercijalnih polja.

Bioton
Bioton je biotehnološka kompanija koja se bavi proizvodnjom rekombinantnog humanog insulina. Bioton ima za cilj razvoj strateških ciljeva zaštite zdravlja pacijenata i poboljšanje kvaliteta njihovog života kroz učestvovanje u projektima istraživanja i razvoja inovativnih i klinički važnih medicinskih proizvoda, uključujući i biotehnološke lijekove.

Berko Ilac
Berko Ilac je turska farmaceutska kompanija sa širokim asortimanom proizvoda. Berko Pharmaceuticals je novi proizvodni pogon u Istanbulu, dizajniran za proizvodnju licenciranih lijekova pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva. Posjeduju zatvoreni objekat površine 5000 m2 u skladu sa svim relevantnim zahtjevima GMP.

Biofarma
Biofarma je turska farmaceutska kompanija koja se bavi proizvodnjom generičkih lijekova po svjetskim standardima uz očuvanje okoline i svjesti o društvenoj odgovornosti.

Deva
Deva je turska kompanija osnovana još 1958 godine. Glavni opseg poslovanja pokriva proizvodnju i marketing lijekova za humanu upotrebu. U 2012.godini proizvodnja Deva Holding-a je revidirana i od strane njemačkog Ministarstva zdravstva i dobili su odobrenje u skladu sa evropskim GMP.

Replekfarm Dooel
Osnovna djelatnost Društva od 2001. godine je razvoj, projektovanje i proizvodnja generičkih lijekova u različitim farmaceutskim terapijskim kategorijama, kako oralnih oblika doziranja: tablete, kapsule i oralne otopine, tako i lijekovi za lokalnu primjenu (kreme, masti).

Antibiotik - Antibiotic Razgrad AD
Antibiotik - Antibiotic Razgrad AD generička je farmaceutska kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom visokokvalitetnih i učinkovitih gotovih proizvoda.

VEM Pharmaceuticals
VEM Pharmaceuticals, aktivno poslujući u zdravstvenoj industriji od 2000. godine, nudi svoje proizvode koji se koriste u različitim poljima liječenja kao što su nefrologija, gastroenterologija, pedijatrija, urologija, dermatologija, oftalmologija, onkologija, kardiologija i kardiovaskularna hirurgija.

ESTEVE
Kompanija je osnovana 1966. godine u okviru jedne od najvećih farmaceutskih grupa u Španiji (ESTEVE). Od samog početka, bili su u mogućnosti implementirati koncept proizvodnje API-ja koji okuplja najbolje iz kemijskog i farmaceutskog svijeta korištenjem najsavremenijih tehnologija i instalacija. Esteve Química ima 50 godina iskustva u razvoju, proizvodnji i marketingu oralnih i injekcionih-nesterilnih API-ja za regulirana tržišta.

Bluestone Pharma
Bluestone Pharma® je švicarska kompanija. Nude rješenja za najinovativnije oralne probiotičke koncepte na tržištu.

PIU pharma
Formirano 2017. godine sa vizijom da ponudi hipoalergenske naušnice prelijepog dizajna po pristupačnim cijenama. Uspostavili su mrežu prodajnih mjesta u nekoliko zemalja. Sa dva različita brenda zastupljeni su u apotekama i drogerijama.

Sopharma
Sopharma je jedan od najvećih proizvođača lijekova u Bugarskoj. Nomenklatura društva prelazi 170 lijekova uključujući gotovo sve farmakoterapijske grupe. Osnovna misija Sopharma je proizvodnja visoko - kvalitetnih , pristupačnih i efikasnih medicinskih proizvoda koji će garantovati zdravlje i život potrošača.

Zorex
Zorex d.o.o. je kompanija koja se bavi proizvodnjom farmaceutskih i hemijskih proizvoda. Nalazi se u Šapcu, Srbija.

Polifarma
Polifarma je osnovana 1986. godine, u vodstvu mr.ph Necdet Nuri Kumurulu i postala je jedna od iznimno važnih kompanija unutar Turske u tom području. Polifarma proizvodi sve svoje proizvode u Turskoj. Savremene parenteralne otopine proizvode se u najopsežnijim i modernim proizvodnim pogonima koji koriste napredne tehnologiji u skladu sa normama C- GMP -a. Kroz svoju povijest Polifarma je napredovala kao glavni proizvođač vrlo velikih količina staklenih, PVC i PP parenteralnih otopina i to je jedan od najvećih dobavljača ovakvih proizvoda za tursko tržište.